Bloedlink Producties
Beeld met een verhaal

Over 

Mijn naam is Annemara de Vos en ik ben de eigenaar van Bloedlink Producties. De tak, productie, in de filmindustrie geeft mij altijd veel energie. Van post-it idee tot aan de grote première, elk aspect komt bij ons tot een goed einde. Pas als alle partijen tevreden en enthousiast zijn is voor mij het eindresultaat klaar.

Mijn passie voor film is gestart in 2016. Hoewel de hoofdactiviteit op dat moment nog acteren was, lag de interesse toch al vanaf het begin bij de productie. Het gene wat ik opdat moment voor de camera speelde was door iemand ooit bedacht, geschreven, beoordeeld, geregisseerd en zou uiteindelijk door de montage heen in het eindproduct terecht komen.
Dat vond ik zo indrukwekkend, dat ik opzoek ben gegaan naar studentenproducties waar ik aan mee mocht werken. Al snel mocht ik met wat kleine taken helpen zoals set dressing en script continuïteit.

In september 2018 besloot ik om eindelijk mijn eigen film te produceren. Dit aan de hand van mijn profielwerkstuk op de middelbare school. Deze mockumentary moest laten zien dat ongeacht je leeftijd of ervaring iedereen een film kan en mag maken. Deze film is in warm ontvangst genomen en is te zien geweest in het stadskasteel in Utrecht en meerdere filmfestivals in de Benelux.

Nu ben ik al een aantal jaar bezig met het produceren en regisseren van filmproducties. Ik heb veel toffe projecten mogen doen. Door veel verschillende projecten aan te nemen, heb ik een groot pakket aan ervaring op gedaan. Het hele traject van een film blijft mij elke productie weer verwonderen. 

Naast mijn werk als producent/regisseur ben ik bezig met de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik gekozen om zo nog beter te kunnen verdiepen in het proces van non-fictie projecten.

Met regelmaat zet ik mij in als ervaringsdeskundige bij stichting Het vergeten Kind. Ik vind het ontzettend belangrijk om met mijn verhaal andere mensen een stem te geven die dat soms niet kunnen. Mijn ultieme carrière doel is dan ook om documentaires te maken met een sterk maatschappelijk verhaal die voor iedereen pakkend maar ook begrijpelijk is.